• FORD TRANSIT CUSTOM

FORD TRANSIT CUSTOM

 

Noul Transit Custom stabileşte punctul de referinţă pentru eficienţă şi spaţiu de încărcare, vă îmbunătăţeşte productivitatea şi va face o impresie notabilă asupra clienţilor dumneavoastră.

Noul Ford Transit Custom
Van-ul internaţional al anului 2013

Noul Transit Custom stabileşte punctul de referinţă pentru eficienţă şi spaţiu de încărcare, vă îmbunătăţeşte productivitatea şi va face o impresie notabilă asupra clienţilor dumneavoastră. Prin urmare, îşi merită pe deplin prestigiosul premiu de autoutilitară internaţională a anului. Modelul de dimensiuni medii din noua noastră gamă Transit, Transit Custom obţine cea mai bună economie de combustibil din clasa sa, datorită, în principal, tehnologiilor ECOnetic de economisire a combustibilului, precum funcţia Auto-Start-Stop şi Încărcarea Regenerativă Inteligentă. Interiorul său confortabil şi durabil vă va uşura ziua de lucru - în special datorită cabinei, care funcţionează ca un birou mobil. Transit Custom este, de asemenea, lider de clasă la spaţiu de încărcare. Şi indiferent dacă alegeţi autoutilitara, autoutilitara cu cabină dublă, sau Kombi, puteţi beneficia de numeroase tehnologii avansate, inclusiv comanda vocală Ford SYNC şi sistemul de conectivitate MP3/iPod şi telefon.

Transit Custom este, de asemenea, prima şi singura autoutilitară din segmentul său care a obţinut un punctaj maxim de 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP. Două dintre tehnologiile sale inovatoare, Sistemul de avertizare la părăsirea benzii şi Ford SYNC® cu Sistem de Asistenţă pentru situaţii de urgenţă au primit, de asemenea, premii Euro NCAP Advanced pentru tehnologie: primele de acest fel obţinute vreodată de un vehicul comercial.

Aspect contemporan şi confort excepţional

Noul Transit Custom îmbină stilizarea contemporană a exteriorului cu un nivel de confort interior la care nu v-aţi aştepta într-un vehicul comercial. Atât interiorul, cât şi exteriorul sunt concepute avându-se în vedere aspectul practic şi funcţionalitatea. Aruncaţi o privire mai jos.


Pentru o zi de lucru mai puţin stresantă şi cu mai multă conectivitate

Tehnologia Transit Custom elimină o parte din stresul de zi cu zi datorat lucrului, prin simplul fapt că face condusul mai puţin stresant - în special în zonele urbane. Pentru a vă face viaţa şi mai uşoară, cabina funcţionează ca un birou mobil, cu numeroase zone de depozitare inteligente şi o masă pliabilă, ideală pentru laptop. Iar comanda vocală Ford SYNC vă menţine în legătură cu ceilalţi (prin intermediul telefonului mobil) şi bine dispus, cu opţiunea handsfree. Chiar şi scaunul şoferului este complet reglabil, precum şi noul volan, pentru a vă permite să găsiţi poziţia de condus cea mai confortabilă.Modelul Transit Custom beneficiază de numeroase caracteristici avansate concepute pentru a face condusul pe cât posibil mai puţin solicitant.


Deplasare în marşarier mai uşoară cu ajutorul camerei video pentru vizualizare spate

Stâlpi opritori, tomberoane, ziduri joase . . . camera video pentru vizualizare spate vă arată tot ce se află în spate pe un ecran integrat în oglinda retrovizoare. Nu doar că vă ajută să vedeţi lucruri pe care probabil le-aţi fi omis, dar vă ajută, de asemenea, să parcaţi, afişând linii virtuale pentru a vă ghida chiar şi în cele mai înguste spaţii. Pentru un plus de confort, aceasta se activează automat când selectaţi treapta de marşarier. Camera video pentru vizualizare în spate este disponibilă ca dotare opţională cu Avertizarea de menţinere a benzii.

Parcări mai puţin stresante datorită senzorilor de parcare

Senzorii de parcare (opţionali) vă ajută să determinaţi distanţa dintre vehiculul dumneavoastră şi orice fel de obstacol din faţa sau din spate. Când aceştia detectează un obiect, emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât vă apropiaţi mai mult de obstacol. Această dotare este concepută pentru a vă ajuta să parcaţi cu mai multă încredere.

Manevrare mai uşoară pe timp de noapte

În timpul nopţii, când trebuie să faceţi un viraj strâns, modelul Transit Custom vă ajută cu o dotare nouă de iluminare a virajelor (opţional). Aceasta se activează la o viteză sub 30 km/h, când volanul este învârtit sau semnalizatoarele sunt folosite. Lumina de viraj, poziţionată deasupra farului, se activează automat pentru a ilumina partea corespunzătoare a drumului, ajutându-vă să o vedeţi clar. Astfel, este mai uşoară efectuarea oricărei manevre.

Călătorii mai puţin obositoare şi mai economice

Tempomatul prevăzut cu dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei vă ajută să vă menţineţi autoutilitara în limita de viteză prestabilită de către dumneavoastră. Vă poate ajuta să economisiţi combustibil, să reduceţi situaţiile de depăşire a vitezei şi, la fel ca toate sistemele de control al vitezei, să menţineţi viteza.

Lider de clasă la spaţiu de încărcare

Ford Transit şi-a câştigat reputaţia pentru capacitate şi aspect practic. Noul Transit Custom porneşte de la acest principiu, beneficiind de numeroase dotări de design ingenioase şi practice care vă ajută să lucraţi mai uşor şi mai eficient - de la spaţiu de încărcare lider de clasă (şi acces la acest spaţiu tot lider de clasă), la un portbagaj integrat unic. La fel de important, vehiculul este, de asemenea, realizat astfel încât să menţină costul de întreţinere la un nivel minim, cu intervale de service cele mai bune din clasa sa, la 50.000 de km sau la doi ani. Prin urmare, Transit Custom nu vă va scuti doar de agitaţia din timpul zilei de muncă, ci vă va ajuta să economisiţi sume considerabile de bani pe termen lung.Spatiu unic de incarcare si depozitare

Transit Custom are o dotare unică ce este concepută pentru a-i extinde spaţiul de încărcare. Un perete despărţitor pe toată înălţimea şi lăţimea desparte zona de încărcare de cabina pasagerilor, iar acest perete despărţitor este prevăzut cu un panou ce poate fi rabatat la nivelul podelei. Acest lucru înseamnă că puteţi încărca articole cu o lungime maximă de 3 m prin uşile din spate în zona de încărcare extinsă sub scaunele duble pentru pasageri, chiar şi în cazul versiunii cu ampatament scurt. Această dotare inteligentă vă permite să păstraţi echipamentele de valoare în vehicul, în loc să le aşezaţi la vedere pe plafon.

Portbagajul de acoperiş integrat îmbunătăţeşte confortul, economia de combustibil şi reduce zgomotul

Un portbagaj de acoperiş unic, inovator, care se rabatează complet atunci când nu este utilizat. Pe lângă faptul că scăpaţi de corvoada montării şi demontării unui portbagaj convenţional, acesta vă permite să treceţi mai uşor pe sub obstacole mai mici de 2 m (cu excepţia modelului cu masă brută de 3.300 kilograme). De asemenea, vă ajută să economisiţi combustibil prin reducerea rezistenţei la înaintare şi vă oferă o experienţă de şofat mai silenţioasă, prin reducerea zgomotului produs de vânt.

Cel mai mare spaţiu de încărcare şi de acces din clasa sa

Spaţiul de încărcare al modelului Transit Custom este lider de clasă în ceea ce priveşte toate cele trei dimensiuni: lungime de încărcare, lăţime de încărcare (de la un pasaj de roată la altul) şi înălţimea utilizabilă din interior. Prin urmare, poate transporta cu uşurinţă scânduri standard de 8’ x 4’, aşezate pe o parte sau plate, pe podea, trei europaleţi şi obiecte lungi de până la 3 m, datorită zonei sale de depozitare unice. Pe scurt, această autoutilitară oferă un spaţiu de încărcare uriaş, de 6 metri cubi, cu perete despărţitor montat - iar aceasta este doar versiunea cu ampatament scurt (L1). Ampatamentul lung (L2) oferă 6,8 metri cubi. Accesul la spaţiul de încărcare este de asemenea neegalat, întrucât Transit Custom are cea mai mare deschidere de încărcare laterală în rândul vehiculelor de acest tip, înălţime de deschidere lider de clasă şi nivelul de acces spate cel mai jos. Uşile glisante au, de asemenea, un mecanism de verificare ce le menţine deschise în siguranţă pentru încărcare.

Protecţie special concepută pentru planşeul de încărcare

O căptuşeală a planşeului de încărcare uşor de curăţat înseamnă că nu trebuie să montaţi propria husă. Acest planşeu de mare capacitate vă permite să împingeţi înăuntru şi să trageţi afară cu uşurinţă bunurile, face mai rapidă şi mai uşoară curăţarea şi vă ajută să menţineţi valoarea reziduală a autoutilitarei dumneavoastră.

Iluminat îmbunătăţit pentru o încărcare mai uşoară şi mai sigură

Faruri LED opţionale puternice şi eficiente din punct de vedere energetic pentru zona de încărcare atunci când lucraţi în condiţii cu iluminat slab. Acestea reprezintă o altă inovaţie simplă şi totuşi practică.

Sisteme de ancorare a încărcăturii mai practice şi mai sigure

Punctele de fixare sunt, de obicei, montate în podea. Dar poate fi greu de ajuns la ele când doriţi să vă fixaţi încărcătura. Prin urmare, Transit Custom are punctele de fixare poziţionate imediat deasupra podelei, pe peretele lateral al spaţiului de încărcare. Acest lucru lasă podeaua liberă de obstacole, facilitând accesul, elimină murdăria şi permite menţinerea unei căptuşeli noi şi curate, pentru podeaua de încărcare. Puncte suplimentare de fixare sunt prevăzute la înălţimea taliei şi a umerilor, încorporate în structura vehiculului, iar fiecare poate suporta o greutate considerabilă de 30 kg de încărcătură.

Performanţă, economie de combustibil şi manevrare tipice unui autoturism

Transit Custom este dotat cu un motor diesel care poate oferi performanţă şi economie în diferite combinaţii. Pentru a vă asigura că puterea de sub capotă se traduce într-un şofat plin de satisfacţii, controlat, au fost depuse toate eforturile pentru a oferi cea mai bună manevrare posibilă. În acelaşi timp, o gamă variată de tehnologii ECOnetic asigură faptul că performanţa autoutilitarei este eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, pe cât posibil, având emisii minime de CO2. Pentru o eficienţă maximă, există o gamă largă de modele ECOnetic cu opţiunea de ampatament scurt (L1) sau de ampatament lung (L2) şi 2.700 kg, 2.900 kg sau 3.100 kg GVM (greutatea brută a vehiculului).Noul Transit Custom vă permite să alegeţi puterea de care aveţi nevoie şi nivelul de economie a consumului de combustibil. Puteţi fi sigur că există o combinaţie care întruneşte cerinţele muncii dumneavoastră într-un mod perfect.


Un motor diesel puternic şi eficient din punct de vedere al consumului de combustibil

Transit Custom este disponibil cu un motor diesel Duratorq de 2,2 litri avansat şi economic, ce are transmisie manuală cu şase viteze şi tracţiune pe faţă.

Există trei niveluri de capacitate dintre care puteţi alege: 100 CP/310 Nm, 125 CP/350 Nm sau 155 CP/385 Nm. Indiferent de nivelul ales, cuplul şi cuplul livrat sunt ambele îmbunătăţite, astfel încât vehiculul să ofere suficientă putere, indiferent dacă este încărcat sau nu - chiar şi când se pune în mişcare.

Combinat cu tehnologiile Ford ECOnetic, motorul reduce costul de întreţinere, reduce impactul autoutilitarei asupra mediului şi îndeplineşte standardele stricte ale clasei de emisii Euro Stage V.

Noi niveluri de protecţie

În clasa vehiculelor comerciale, Transit Custom stabileşte noi standarde de protecţie a pasagerilor săi şi a pietonilor. De fapt, este primul şi singurul vehicul din segmentul său care a obţinut un punctaj maxim de 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP. De asemenea, este primul vehicul comercial care a primit premii Euro NCAP Advanced pentru tehnologie. Acestea au fost acordate pentru două tehnologii inovatoare: Sistemul de avertizare la părăsirea benzii şi Ford SYNC® cu Sistem de Asistenţă pentru situaţii de urgenţă, care poate apela serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră în eventualitatea unui accident.Asistenţă de urgenţă în cazul unui accident

În eventualitatea puţin probabilă a unui accident, funcţia premiată de Asistenţă de urgenţă a sistemului Ford SYNC este declanşată de activarea unui airbag sau de întreruperea pompei de combustibil. Atâta timp cât telefonul mobil este conectat la SYNC, această funcţie poate efectua un apel direct la Serviciile de urgenţă prin intermediul telefonului, oferind acestora informaţii esenţiale, cum ar fi coordonatele GPS, oferindu-vă în acelaşi timp posibilitatea să vorbiţi cu operatorii Serviciilor de urgenţă. Funcţia Asistenţă de urgenţă a primit premiul de „Cea mai bună inovaţie mobilă în domeniul auto sau utilităţi” în cadrul Premiilor Global Mobile, ediţia 2012.

Un plus de control în cazul pornirilor din rampă

Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutaţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util atunci când opriţi şi porniţi autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.

Un sistem avansat care vă ajută să păstraţi banda de mers

Dacă detectează faptul că începeţi să părăsiţi accidental banda, Sistemul de avertizare la părăsirea benzii vă avertizează imediat printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală. (Puteţi seta vibraţiile la unul dintre cele trei niveluri de sensibilitate).

Sistem ce vă avertizează atunci când detectează că sunteţi obosit

Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă detectează că deveniţi mai puţin vigilent, o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerându-vă să luaţi o pauză. Ford a câştigat un premiu prestigios Euro NCAP Advanced pentru această tehnologie.

Un sistem de avertizare a celor din spate, la frâne bruşte

Lumina de frânare de urgenţă (EBL) aprinde automat luminile de frână pentru a avertiza ceilalţi şoferi atunci când frânaţi brusc.

Promotii

Magazinul de Roţi, noua platformă de comerţ online disponibilă pe www.roti-proleasing.ro Magazinul de Roţi, noua platformă de comerţ online disponibilă pe www.roti-proleasing.ro

Proleasing Motors vă aduce acum Magazinul De Roţi – noua platformă accesibilă pe www.roti-proleasing.ro...

Promoţie activă până la: 31.03.2019


Share