• FORD C-MAX

FORD C-MAX

 

Cu un nou design reproiectat complet, Ford C-MAX cu 5 locuri şi Grand C-MAX cu 7 locuri reprezintă combinaţia perfectă dintre inovaţie, stil şi flexibilitate.

Noile Ford C-Max & Grand C-Max

Viata de familie este intotdeauna... agitata. De aceea, noul Ford C-MAX este conceput sa iti usureze fiecare calatorie.

Noile C-MAX cu cinci locuri, Grand C-MAX cu cinci sau sapte locuri: indiferent pe care il vei alege, te vei bucura de un nivel cu totul nou de flexibilitate, utilitate si eficienta.

Performanta plina de satisfactii, manevrabilitate sensibila la comenzi si o gama larga de tehnologii remarcabile. Foarte posibil sa fi gasit masina perfecta pentru tine.

Stil ultramodern si tehnologie performanta intr-o masina de familie fara compromisuri.

C-Max cu 5 locuri

Noul C-Max: Spatiu si confort pentru cinci persoane

O gama larga de tehnologii avansate, care ajuta la economisirea de timp si efort, inteligent incorporate intr-o masina flexibila si spatioasa pentru intreaga familie.

Disponibil cu sistem hands-free de deschidere si inchidere a hayonului printr-o simpla miscare a piciorului pe sub bara de protectie din spate: ideal pentru situatiile in care ai mainile ocupate.


Grand C-MAX cu 5 sau 7 locuri

Noul Grand C-Max: Spatiu flexibil pentru cinci sau sapte persoane

Daca doresti versatilitate maxima, nu trebuie sa cauti mai departe de flexibilul Grand C-MAX. Un culoar de trecere util iti ofera acces facil la scaunele din spate, iar interiorul extrem de flexibil te ajuta sa profiti la maximum de viata de familie.

Vei beneficia, de asemenea, de o lista lunga de caracteristici, sisteme si tehnologii, toate concepute pentru a-ti face viata mai usoara. Tehnologia de asistenta activa la parcare, de exemplu, te poate ajuta sa parchezi in spatii inguste, fara probleme si fara sa fie nevoie sa iti folosesti mainile.

Calatoreste fara efort

Optimizata, sport, sofisticata: probabil nu chiar cuvintele pe care le-ai asocia de obicei cu o masina de familie, insa noile C-MAX si Grand C-MAX sunt concepute pentru a fi diferite.

Flexibilitatea, utilitatea si eficienta nu au aratat niciodata atat de bine.

Stil ultramodern si tehnologie performanta intr-o masina de familie fara compromisuri.

Exteriorul noului C-MAX

Stilul ultramodern intalneste tehnologia de ultima ora intr-o masina de familie fara compromisuri.

Exteriorul noului C-MAX

Stilul ultramodern intalneste tehnologia de ultima ora intr-o masina de familie fara compromisuri.

Exteriorul noului C-MAX

Stilul ultramodern intalneste tehnologia de ultima ora intr-o masina de familie fara compromisuri.

Exteriorul noului Grand C-MAX

Stil ultramodern si tehnologie performanta intr-o masina de familie fara compromisuri.

Exteriorul noului Grand  C-MAX

Tehnologii avansate la comanda ta

Noile C-MAX si Grand C-MAX sunt echipate cu numeroase tehnologii care au un singur scop: sa iti ofere o experienta cat mai confortabila si sigura cu putinta.

Descopera, asadar, o gama larga de tehnologii remarcabile, simplu de utilizat sau care, pur si simplu, lucreaza pentru tine.

Un hayon care se deschide si se inchide automat

Hayonul cu deschidere hands-free este esential atunci cand ai mainile ocupate. Atat timp cat ai la tine tocul cheii KeyFree (in geanta sau in buzunar) nu trebuie decat sa misti piciorul sub bara de protectie din spate a masinii si hayonul se va deschide si se va inchide automat.


Ford SYNC 2: pentru control hands-free asupra muzicii, apelurilor, mesajelor text, aplicatiilor si nu numai.

Cea mai recenta tehnologie hands-free

Sistemul optional Ford SYNC 2 cu comanda vocala si ecran tactil color de 8” duce sistemul de informatii si divertisment la un nivel superior. Afisajul de inalta rezolutie iti ofera control intuitiv asupra mai multor functii cheie, inclusiv telefon, sistem audio, climatizare si, optional, navigatie, prin intermediul vocii sau al atingerii. Multumita tehnologiei Ford AppLink, poti, de asemenea, sa accesezi din mers aplicatiile tale preferate de pe smartphone.

Sistem de asistenta activa la parcare pentru o parcare fara stres.

Parcare si mai usoara

Tehnologia de asistenta activa la parcare te ajuta sa parchezi fara ajutorul mainilor in locuri de parcare dispuse paralel, usurandu-ti, de asemenea, parcarea si in spatii dispuse perpendicular (precum parcarile cu mai multe etaje). Tehnologia poate detecta un spatiu, controland apoi directia in timp ce tu rulezi cu spatele pentru a ocupa locul. Sistemul de asistenta la parcarea laterala te avertizeaza cu privire la orice obstacol, iar sistemul de asistenta la iesirea din parcare este proiectat pentru a te ajuta sa iesi din cele mai inguste spatii.

Tempomat adaptiv, pentru a te ajuta sa pastrezi o distanta de siguranta fata de vehiculul din fata.

Tempomat care se poate adapta automat

Cu ajutorul tehnologiei Tempomat adaptiv, alegi viteza cu care doresti sa te deplasezi, iar sistemul o va mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta va incetini masina pentru a mentine o distanta prestabilita. De indata ce drumul din fata este liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa.

Configurare flexibila a scaunelor cu Grand C-MAX.

Scaune confortabile, flexibile, complet rabatabile

C-MAX poate transporta o familie de cinci persoane in conditii de confort, avand trei scaune individuale in spate, capabile sa se rabateze complet, pentru a maximiza spatiul disponibil. Noul Grand C-MAX cu sapte locuri iti permite, de asemenea, sa pliezi si sa glisezi scaunul din centru de pe al doilea rand sub scaunul din partea dreapta. Aceasta dispunere ingenioasa 2+2+2 iti ofera posibilitatea de a crea un coridor de trecere pentru acces facil.

Grand C-MAX cu usi spate duble, glisante.

Acces facil, pretutindeni

Usile din spate unice, glisante si duble, faciliteaza urcarea si coborarea pasagerilor in si din masina. Acest design inteligent previne, de asemenea, lovirea usii, in spatiile de parcare inguste.

Promotii

Magazinul de Roţi, noua platformă de comerţ online disponibilă pe www.roti-proleasing.ro Magazinul de Roţi, noua platformă de comerţ online disponibilă pe www.roti-proleasing.ro

Proleasing Motors vă aduce acum Magazinul De Roţi – noua platformă accesibilă pe www.roti-proleasing.ro...

Promoţie activă până la: 31.03.2019


Ford Motorcraft Reparatii Uzuale Ford Motorcraft Reparatii Uzuale

Piesele originale si tehnicienii instruiti de Ford iti pastreaza autovehiculul in cea mai buna stare....

Promoţie activă până la: 31.03.2019


Share