Oferte speciale prin Programul RABLA!

Promoţie activă până la 31.03.2019
Categoria: Autoturisme

Acum este mai simplu ca oricand sa iti schimbi masina veche cu modelul Ford preferat!

De la modelul KA+, mic si functional, pana la Kuga, SUV-ul inteligent, ai preturi speciale si dotari importante incluse in pret:

Model: Pret promotional Dotari optionale incluse
KA+ 7.950 €* Pachet Ultimate
Noul Fiesta 9.800 €* Pachet Trend
Noul EcoSport 12.200 €* Pachet Trend
Noul Kuga 19.500 €* Pachet Trend
Mondeo HEV 23.900 €*  

 

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*] Ford-Proleasing isi rezerva dreptul de a inceta sau modifica promotiile la propria discretie, fara vreo notificare prealabila. Clauzele si conditiile specifice ale promotiilor sunt disponibile in paginile individuale de promotie si la dealerii Ford participanti la campaniile respective. “Rabla” este o denumire generica a Programului de Innoire a parcului auto national astfel cum acesta va fi legiferat de autoritatile relevante

 

Sunteti interesat(a) de aceasta promotie?

Completati formularul de mai jos pentru a fi contactat(a) de un consilier Proleasing Motors cu informatii suplimentare.

Sunt de acord să primesc Comunicări de Marketing
Sunt de acord cu Termenii și Condițiile (*)

Share